Recensioner

Det finns knappast något som säger mer om våra produkter än erfarenheter och åsikter från kunder och experter som verkligen har provat dem. Vi har nu samlat in mer än 3800+ femstjärniga recensioner på den oberoende granskningsplattformen Reviews.io

J. Torvaldsson


Hantverk av högsta klass. Läderspetsen är fantastisk. Förvandlade karaktären på mina skor helt. Kommer definitivt att beställa fler snören från Senkels igen.

Verifizierte Bewertung Verified Review

H. Engler


Perfekt service. Lätt att hitta den information som behövs för att beställa skosnörena. Många färger att välja mellan, och det är inga problem att hitta rätt färg och längd för en viss sko.

Verifizierte Bewertung Verified Review

H. Mobberley


Älskar det faktum att jag kan "bygga" min spets precis som jag vill ha den. Det må vara en liten sak men de små sakerna gör alltid skillnad.


Verifizierte Bewertung Verified Review

S. Badr


Vaxade bomullsskosnören av bra kvalitet är förvånansvärt svåra att hitta, så jag blev väldigt glad när jag hittade Senkels online under min sökning nyligen. Jag har till och med bestämt mig för att beställa ett par till min man.

Verifizierte Bewertung Verified Review

För att säkerställa att våra recensioner inte förvrängs är det bara kunder som faktiskt har gjort ett köp som kan lämna en recension hos oss. Betygen verifieras genom vår externa leverantör reviews.io. Vi har inget inflytande över dem.