Längdguide

Har du för långa skosnören och vill veta hur du hittar rätt längd?

Gör du ständigt en dubbel slinga för att minska längden?

Så om du undrar: "Hur hittar jag rätt längd på skosnöret?", läs vidare.

För att hitta den rätta skosnörelängden finns det 3 sätt, som alla har sina för- och nackdelar. Låt oss börja med den enklaste:

 

1. Gör vårt frågetecken om längden

Vi använder alla uppgifter som vi får från våra kunder om deras skor för att vägleda dig till rätt längd på skosnöret. Om du letar efter skosnören för sneakers, se till att du drar nytta av vår integrerade databas.

2. Mät dina befintliga skosnören

Den enklaste metoden är förmodligen att dra ut de ursprungliga skosnörena ur skorna och mäta dem. På så sätt kan du försäkra dig om att de nya skosnörena har samma längd och passform. Om de ursprungliga skosnörena var för långa eller för korta kan du välja en kortare eller längre längd när du köper nya skosnören eller använda en av följande två metoder.

Ofta har originalskoretterna behållits mycket långa. Detta för att säkerställa att varje fot, oavsett hur bred eller smal den är, får plats i skon. Du kanske känner igen problemet när en sko är mycket smal och du måste bredda snörningen för att komma bekvämt in i skon. Det är just därför som snörena från märken tenderar att säljas eller bifogas i längre längder.

3. Användning av en standardiserad tabell

Den vanligaste metoden för att hitta rätt längd på spetsarna är att använda en standardtabell. Där väljer du antalet par öglor/hål och får snabbt en ganska exakt längd på skosnörena för dina skor. Du bör dock tänka på att tabellen inte talar om hur långt hålen/öglorna är isär på skorna. Detta innebär att om snörningen är mycket snäv eller bred kan den snörlängd som tabellen rekommenderar vara fel. Se därför de angivna värdena som riktlinjer.
Öljepar Längd
1-2 45 cm
3 45-60 cm
4 60-75 cm
5 75-90 cm
6 90-120 cm
7 120 cm
8 120-140 cm
9 140+ cm


Om avståndet mellan de två öglorna är ganska långt, välj alternativet för längre längd. Behöver du mer information? Klicka här

REDO ATT FÅ DINA NYA SKOSNÖREN?

Kolla in våra kollektioner av de finaste skosnörena i ekologisk bomull, noggrant gjorda på beställning i Graz, Österrike

Det här avsnittet har för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.
6mm | PLATTA

Sneakersnören

Uppgradera dina favoritsneakers med ett par fräscha snören. Håll dig klassisk eller lägg till en touch av färg, du bestämmer.

4mm | RUNDA

Stövelsnören

Överlägsen hållbarhet möter elegans. Gjorda för dina stövlar, men passar perfekt till alla andra stilar också.

2,5 mm | VAXADE

Runda skosnören

Klassikern, beprövad och säker att passa alla par skor. Lägg till en speciell touch med våra solida metallaglets.

3 mm | VAXADE

Platta skosnören

Den minimala och eleganta lösningen när det kommer till skosnören. Favoriseras av skräddarsydda skomakare.