Vad kallar man änden på ett skosnöre?

How do you call the tip of a shoelace? - Senkels

Knyter du dina skor? Inga problem. Men vad heter änden av skosnöret egentligen?
Medan varje litet barn kan något sätt att knyta ett skosnöre, finns det säkert vissa vuxna som fortfarande inte vet vad änden på ett skosnöre egentligen heter.

Änden på ett skosnöre har faktiskt ett namn

Har änden på skosnöret ett bestämt namn överhuvudtaget? Eller är det en av de saker som kan kallas lite vad som helst?

Nej. Det finns faktiskt ett extra namn för den lilla biten av plast eller metall i änden av ett skosnöre, det kallas en " nål " eller " aglet ". När det gäller skosnören av syntetiska fibrer svetsas " nålarna " ihop på ett spetsigt sätt eller limmas runt en folie av plast. Om änden av ett skosnöre är fulländad med en metallbit kallas det " aglet ".

Vi på Senkels fokuserar på att erbjuda skosnören med metallaglets endast för att deras hållbarhet är oöverträffad samtidigt som de erbjuder ett unikt utseende och känsla.


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


Andra inlägg

Skor med skosnören och skor med kardborre eller blixtlås är två olika typer av skor som tjänar samma syfte: att skydda och stödja fötterna. Även om båda typerna av skor kan vara bekväma, finns det vissa fördelar med skor utrustade med skosnören när det kommer till komfort och fothälsa.
The Importance of High Quality Cotton in Shoelaces - Senkels
Skosnören kan tyckas vara en liten och oviktig detalj i det stora hela, men de spelar en mycket större roll för komforten och den övergripande kvaliteten på en sko än man kan tro
How do you call the tip of a shoelace? - Senkels
Har slutet av skosnöret en viss tid överhuvudtaget? Eller är det en av de saker som kan kallas vad som helst – utan förnuft och förnuft?